Evenementen

Jazz aan de Waterweg

Ontdek en Geniet van onderstaande Jazz evenementen

Geniet van swingende muziek onder het mom van een hapje en in drankje.

 

Jazz aan de Waterweg organiseert en participeert in gezellige evenementen in de regio Zuid-Holland. Foodtrucks, een biertje, lekker weer en de swingende muziek van de Jazz aan de Waterweg bands.

Klaar om te swingen? Jazz aan de Waterweg is een platform dat bands helpt om hun muziek kunsten te presenteren aan het publiek. Wij doen mee aan initiatieven in de omgeving van Zuid-Holland en starten ook zelf initiatieven om mensen een leuke en positieve dag te bezorgen. Bezoekers komen in aanraking met de vele bands en verschillende stijlen van jazz.

De bands zijn op zichzelf staand en onderscheiden zich onderling door de gekozen muziekrichting; jazz, bebop, funk en jazz/rock.

 

De Jazz aan de waterweg bigband werkt steeds én hard door op weg naar een nieuwe fase en met een muziekkeuze die onderscheidend is en ambitie biedt aan de muzikanten die meespelen. Onderscheidend en aantrekkelijk voor publiek en in een optreden.

Na het Jazztival gaat het orkest werken aan een showcase voor een van onze zangeressen en gaan we weer denken aan een kerstshow. Genoeg te organiseren.

In Vlaardingen krijgen we langzamerhand meer bekendheid en draagvlak en proberen we een voet tussen de deur te krijgen bij andere evenementen.

Jazz aan de Waterweg is een succesvol platform, ook in de sociale media, voor amateur jazz muzikanten en houdt zich bezig met het voor het voetlicht brengen van de meewerkende muzikanten in evenementen

 

09dec15 h20 hJam sessie en muzikanten inloop

16dec20 h22 hJadW kerstshow Vlaardingen in "de Windwijzer"JadW Kerstshow 2018 met een swingende knipoog in "de Windwijzer"in Vlaardingen

20dec(dec 20)20 h22(dec 22)22 hKerstconcert 2018 JadW bigband in het Rietveldtheater in DelftKarstconcert 2018 JadW in het Rietveld theater Delft kerst met een swingende knipoog

22dec20 h22 hJadW bigband Kerstshow MaassluisKerst in de Koningshof met een swingende knipoog

X