Evenementen

Steun onze prachtige activiteiten en doelstellingen
No event found!

Ontdek en Geniet van bovenstaande Jazz evenementen

Geniet van swingende muziek onder het mom van een hapje en in drankje.

Jazz aan de Waterweg organiseert en participeert in gezellige evenementen in de regio Zuid-Holland. Foodtrucks, een biertje, lekker weer en de swingende muziek van de Jazz aan de Waterweg bands.

Klaar om te swingen? Jazz aan de Waterweg is een platform dat bands helpt om hun muziek kunsten te presenteren aan het publiek. Wij doen mee aan initiatieven in de omgeving van Zuid-Holland en starten ook zelf initiatieven om mensen een leuke en positieve dag te bezorgen. Bezoekers komen in aanraking met de vele bands en verschillende stijlen van jazz.
De bands zijn op zichzelf staand en onderscheiden zich onderling door de gekozen muziekrichting; jazz, bebop, funk en jazz/rock.

De Jazz aan de waterweg bigband werkt steeds én hard door op weg naar een nieuwe fase en met een muziekkeuze die onderscheidend is en ambitie biedt aan de muzikanten die meespelen. Onderscheidend en aantrekkelijk voor publiek en in een optreden.

Jaarlijks is er een Jazztival en gaat de JadW Big Band werken aan een showcase voor een van onze zangeressen en gaan we weer denken aan een kerstshow. Genoeg te organiseren.

In De Regio Rotterdam – Den Haag krijgen we langzamerhand meer bekendheid en draagvlak en proberen we een voet tussen de deur te krijgen bij andere evenementen.

Jazz aan de Waterweg is een succesvol platform, ook in de sociale media, voor amateur jazz muzikanten en houdt zich bezig met het voor het voetlicht brengen van de meewerkende muzikanten in evenementen

Voor de YTJB is aanvullende informatie beschikbaar

Aanmelden en nieuwsbrief

Word onderdeel van onze groep om uw carrière te bevorderen.