Workshops

Steun onze prachtige activiteiten en doelstellingen

Jazz aan de Waterweg brengt amateur (jazz) muzikanten bij elkaar om samen muziek te maken. Laagdrempelig met muzikanten van ongeveer hetzelfde niveau. Speelplezier beleven en gaandeweg beter worden in het spelen in een band met je muziekinstrument. Repeteren en optreden in een leuk bandje wat wil je nog meer ?

Saxofonisten, trompettisten, klarinettisten, drummers, bassisten, gitaristen, toetsenisten, zangers en zangeressen iedereen kan meedoen. De indeling wordt gemaakt op basis van het individueel niveau.

Diverse muzikanten zijn met deze manier van werken samengebracht in leuke bandjes die allemaal hun eigen jazzweg zoeken.

Voor deze muzikanten, zangers en zangeressen organiseert Jazz aan de Waterweg Jazz Workshops. Professionele jazzmuzikanten maken deze muzikanten wegwijs en leggen een basis voor de overstap naar een bandje. Leuk, laagdrempelig en leerzaam !!

Er zijn meerdere workshops mogelijk voor muzikanten en zangers/zangeressen:

  • Workshop jazz zanger/zangeres
  • Workshop blazers in een jazz bandje
  • Workshop ontstaansgeschiedenis van de Jazz
  • Workshop spelen in een big band (afhankelijk van gevarieerdheid aanbod/inschrijvingen muzikanten)

De geplande jazz workshops vindt u hier:

Selecteer u maand van interesse om de workshops van de betreffende maand te zien.

Jazz aan de Waterweg Big Band

In de Bigband is er plek voor invallers, Wilt invallen ? Vul dan aub het contactformulier in met u gegevens (ervaring, instrument etc) dan hoort u van ons. Soms is er een plek vrij voor een muzikant u kunt via het contactformulier (ervaring, instrument etc) ook aangeven bij een “vacature” te willen komen proberen bij de band.